02 de novembre, 2006

Ha nascut una nova força política


El motiu d´aquesta no és més que la de saludar el naixement d´una nova força política de caire nacionalista. És cert que aquesta nova força surt dels decebuts del PSM. Aquesta nova força neix amb els principis étics i ideologics de lluitar per un Nacionalisme mallorquí, en la defensa de la cultura catalana i traslladar a la societat justicia social d´esquerres. Els del PSM, ens volen ofendre al dir que ens hem marxat perquè volem cadiretes, i les nos prengueren.

És cert volem cadiretes, perquè digue-me sino quina força política que te l´ambició de dur a la societat els seus principis, no vol cadiretes. Volem cadiretes però amb la diferència de que no les volem personalitzades, les volem per dur endavant l´ideari polític del colectiu nacionalista que representa Entesa. Les volem perquè les institucions comencin a fer polítiques que tinguin en compte la societat. El que necessita i demanda el ciutadà de peu. No les volem per encalentir culs ambiciosos, ni per engreixar negocis particulars.

Entesa surt perquè veiem que el primer partit nacionalista (?) de Mallorca es decanta per la supervivència política d´uns senyors i senyores oblidant-se de tots uns principis nacionalistes, ecologistes i d´esquerres (?). Quan per uns senyors és més important la seva continuitat política, abans de la defensa d´uns principis colectius és quan surt Entesa per recollir aquest "testigo" nacionalista que altres no dubten en sacrificar i vendre. És quan diem vergonya cavallers, vergonya. Nosaltres som i serem nacionalistes per damunt de tot, tinguem o no cadiretes, no ens venem per un plat de llenties polítiques.


Ponç Vaquer Jaume.

12 Comments:

  • I venga grupúsculs. Jo el que faré serà començar a votar UM. Amb el nas tapat, potser, però si sa madona em firmava un pacte davant notari, a l'estil Mas, com mentres no pactarà més amb la barbàrie pepera, votaria UM sense nàusees.

    By Anonymous Anònim, at 02 de novembre, 2006  

  • I UM no és un grupúscul? Jo diria que sí , un grupúscul mercantil, especulatiu i poca cosa més. Una panda de vividors.

    By Anonymous Anònim, at 02 de novembre, 2006  

  • Tanmateix l'única cosa seriosa que hi ha en aquest país és el PSM; la resta, o un grup de negocis (UM) o quatre il·luminats: aquestos. Visca el PSM! Endavant el Bloc!

    By Anonymous Anònim, at 02 de novembre, 2006  

  • Mira tio, és ben necessari que despertis del somni. Deixau ja de fer comèdia i posau-vos a fer feina perquè el PP no guanyi. O és que vos sentiu responsables de que la dreta continui governant? o és que sou la dreta propera a UM?

    PSM endavant

    By Anonymous Anònim, at 03 de novembre, 2006  

  • Els del PSM, els del BLOC i la seva veritat absoluta, ...perquè hi ha coses que no canvien!

    By Anonymous Anònim, at 03 de novembre, 2006  

  • M'estim més no fer cap comentari. Si això és l'Entesa, que segueixi amb aquesta "gran argumentació"
    Quina es la diferencia, quina es la diferencia, quina es??? quina!! no la veig!! a mes d'odis i rencors del passat que a l'electorat li importen un pebre no en veig res mes. No me crec que pq uns duguin corbata i uns altres no, pq uns "cuidin" mes la imatge i altres no, hi hagi d'haver 2 partits distints.

    By Anonymous Anònim, at 03 de novembre, 2006  

  • La diferència és ben clara, uns proposam un espai nacionalista ampli, única possibilitat de fer front al bipartidisme.
    Altres s'han decantat per un Bloc d'esquerra alternativa que tendeix a minoritzar-se i que no romp el bipartidisme perquè es converteix en una apèndix radical del PSOE (com a la resta de l'Estat Espanyol).

    By Anonymous Anònim, at 03 de novembre, 2006  

  • La diferència bàsica és que Entesa és un partit nítidament nacionalista i a Mallorca de partit així no n'hi ha d'altre. Entesa és un partit obert a gent nacionalista que no milita o que milita a partits polítics. Entesa és un partit amb vocació majoritària i de govern a tots els municipis de Mallorca. Entesa és un partit que cuida la seva imatge i missatge davant els ciutadans per poder-ne treure major rendiment. Entesa és un partit que fa política. I ara, si vols, et puc dir què no és Entesa: Entesa no és el partit del no per sistema. Entesa no és el partit que governa mitjançant dosis de testosterona. Entesa no és el parit del pensament únic i vàlid. Entesa no és un partit en venda al millor postor. Entesa no és el partit que salvarà les cadires a l'esquerra, ni a la dreta, espanyola. Entesa no és el partit dels sous i de les cadires. Després d'aquesta brevíssima explicació esper que t'hagi quedat més clar què és i què no és Entesa per Mallorca.

    By Anonymous Anònim, at 03 de novembre, 2006  

  • Si realment hi ha qualcú que pensa que el PSM és el únic partit seriós del país és que la cosa està molt malament. Si d'UM hem dit que son una panda de vividors, d’els del PSM podem dir que son una colla de perdedors deprimits, molt deprimits, de una depressió contagiosa que et pot afectar seriosament si no et fas enfora d'ells. Entre UM i el PSM no en fan un de bo. Estam ben arreglats si això és el que ha de gestionar el país. Per sort, tots aquests que ara insultau, que son els que sempre han picat pedra per aquest país a peu de carrer, han pres la determinació valenta de reinventar l’espai nacionalista i reivindicar el mallorquinisme polític amb la creació d’Entesa.

    By Anonymous Anònim, at 05 de novembre, 2006  

  • El psm no és res. Aquest país és més que el psm, que el tripartit1 i 2 i que tots els monopolitzadors polítics de l'esperit català!

    By Anonymous Anònim, at 10 de novembre, 2006  

  • GRÀCIES A ENTESA PER MALLORCA EL PP SEGUIRÀ GOVERNANT.

    By Anonymous Anònim, at 13 de novembre, 2006  

  • En Ll cercant excuses per si el Bloquet, que té un potencial de 80.000 votants segons ell, no els va tant bé com pensaven.

    Ara la culpa és d'Entesa? d'Esquerra? vostra no, vosaltres ho heu fet molt bé i tu ets un gran estadista. Quina barra.

    By Anonymous Anònim, at 13 de novembre, 2006  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home